Bozdağ Kayak Merkezi Fiyatları 2024 (Giriş ,Otel , Kayak Takımı Kiralama Ücretleri)

ozdağ Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024, Bozdağ Kayak Merkezi Nerede? ,Bozdağ Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Bozdağ Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Bozdağ Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Bozdağ Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Bozdağ Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Bozdağ Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Bozdağ Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Bozdağ Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Bozdağ Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Bozdağ Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Bozdağ Kayak Merkezi 2024

Bozdağ Kayak Merkezi, “Ege Bölgesinin Beyaz Cenneti” ya da “İzmir’in Uludağ’ı” olarak anılan merkezdir. Ege Bölgesi boyunca uzanan Bozdağlar üzerine inşa edilmiş olan merkez, kış turizmi için elverişli iklim koşullarının yanı sıra doğal güzellikleriyle de dikkat çekicidir. Ormanlık alanlarıyla ön plana çıkan merkezde, eşsiz bir kayak deneyimi yaşamak mümkündür.

Açılışı 1998 yılında yapılan Bozdağ Kayak Merkezi, özellikle tatil dönemlerinde yoğun ilgi görür. Günlük olarak 15 bin ziyaretçiyi aynı anda ağırlayan bilen merkez içerisinde son derece gelişmiş mekanik tesisler ve kayak alanları bulunur. İzleme balkonları, kafeteryaları, restoranları ile Bozdağ Kayak Merkezinin konumu son derece etkileyicidir.

Bozdağ Kayak Merkezi konaklama imkanları bakımından da ziyaretçilerine oldukça gelişmiş alternatifler sunar. Merkez içerisinde 60 yatak kapasitesine sahip olan konaklama tesislerinin bulunuyor olmasının yanı sıra çevre yerleşim merkezlerinde de alternatif konaklama tesisleri yer almaktadır.

Kış sezonunda olduğu kadar yaz turizmi sezonunda da yüksek düzeyde ilgi gören tesise günübirlik ziyaretlerde de bulunabilirsiniz. Bozdağ Kayak Merkezi günübirlik ziyaretler için birçok acente turlar düzenler. Bu turlara katılım sağlayarak ya da daha uzun süreli kış tatili deneyimi yaşamak adına bireysel olarak merkez ziyaret edilebilir.

Bozdağ Kayak Merkezi ulaşım olanakları bakımından da oldukça dikkat çekicidir. Diğer kayak merkezlerinde yaşanan ulaşım sorunlarının aksine Bozdağ Kayak Merkezinde herhangi bir ulaşım sorunu ile karşılaşılmaz. Özellikle yoğun kar yağışlarının gerçekleştiği aralık, ocak ve şubat aylarında bile tesislere ulaşmak son derece kolaydır.

Bozdağ Kayak Merkezi aynı zamanda her yıl şubat ayında gerçekleşen “Dağcılık Şenlikleri” ev sahipliği yapar. Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen bu etkinlik yurt içinden ve yurt dışından ziyaretçilere açıktır. Yaz aylarında da ormanlık alanın keyfini sürerek mesire bölgelerinde piknik yapmak isteyenler Bozdağ bölgesini tercihe edebilir.

Bozdağ Kayak Merkezi nerede, merak edenler için merkezin İzmir’de konumlandırıldığı belirtilmelidir. Aynı isimde Denizli’de de bir kayak merkezi bulunur. İzmir’deki Bozdağ Kayak Merkezinin İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı bulunduğu belirtilmelidir. Ödemiş, Aydın ve Manisa gibi önemli yerleşim merkezlerine sınırdır.

Bu Konu ile ilgili Google Aramalarında En Çok Arananlar İse; Bozdağ Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024, Bozdağ Kayak Merkezi Nerede? ,Bozdağ Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Bozdağ Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Bozdağ Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Bozdağ Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Bozdağ Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Bozdağ Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Bozdağ Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Bozdağ Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Bozdağ Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Bozdağ Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

bozdag-kayak-merkezi-giris-fiyatlari-2021-2022

Ödemiş ilçesinin popülasyonun yüksek olduğu büyük şehirlere yakın olması Bozdağ Kayak Merkezine nasıl gidilir, sorusuna cevap arayanlara birden fazla alternatif sunar. Dolayısıyla bölgeyi ziyaret etmek ve eşsiz tabiat eşliğinde beyaz örtüyü deneyimlemek istiyorsanız Bozdağ’a ulaşmak için farklı alternatifler kullanabilirsiniz.

İzmir şehir merkezinden Bozdağ lokasyonuna geçiş yapmak mümkündür. Bu güzergahı kullanmanız için Kemalpaşa ya da Torbalı mevkiini takip etmeniz gerekir. Özel araçlarla yapacağınız ziyaretlerde Bozdağ gezilecek yerler arasında olan kaplıcalar, doğal güzellikler, mesire alanları ve geniş ormanlık alanları ziyaret etmeniz önerilir.

Ayrıca Bozdağ gezilecek yerler arasında yaz mevsiminde bölgeyi ziyaret etmeniz halinde faydalanabileceğiniz birçok olanak da bulunur. Özel ziyafetler için yerel lezzetlerin ön plana çıktığı restoranlar, tabiatın en saf hali, Ege sahilleri ve antik dönemden miras kalan yapılar kesinlikle uğrak noktanız olmalıdır.

Bozdağ Kayak Merkezi Nerede?

İzmir’in kış turizmi için sunduğu imkanlardan faydalanmak isteyenlerin Bozdağ Kayak Merkeziyle ilgili en çok merak ettiği konuların başında Bozdağ Kayak Merkezi nerede, sorusunun cevabı gelir. Bilineceği üzere Bozdağlar; Aydın, İzmir ve Manisa il sınırları boyunca uzanan sıra dağlara verilen isimdir.

Bozdağ Dağı üzerine inşa edilmiş olan Bozdağ Kayak Merkezinin lokasyonu da tam olarak; İzmir, Aydın ve Manisa il sınırları arasıdır. İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı olarak faaliyet geçen Bozdağ Kayak Merkezine Manisa’dan ya da Aydın’dan kolaylıkla ulaşılabilir. Ege Bölgesinin en büyük kayak merkezi olma özeliğine sahip olan Bozdağ, yaz-kış tüm sezonlarda sıra dışı bir tatil deneyimi vadetmektedir.

Bozdağ Kayak Merkezi Rakım

Bozdağ Kayak Merkezi rakım bakımından Ege Bölgesi’nin en yüksek noktalarından biridir. 1700 metre ile 2157 metre yüksekliğe kadar ulaşabileceğiniz Bozdağ Kayak Merkezinden benzersiz tabiat manzarasını kesintisiz olarak seyredebilirsiniz. Merkezde yer alan mekanik tesisler yardımıyla en yüksek noktalara kadar ulaşım sağlamanız mümkündür.

İstanbul – Bozdağ Kayak Merkezi Arası Kaç Km?

İstanbul’dan Bozdağ Kayak Merkezine ziyaret gerçekleştirmeyi planlayanların şüphesiz en çok merak ettiği soru İstanbul – Bozdağ Kayak Merkezi arası kaç km, sorusudur. İstanbul ve Bozdağ Kayak Merkezi arasındaki mesafe 450 km’dir. Yaklaşık olarak 5 saatte kat edebileceğiniz bu yolun tamamlanma süresi, güzergaha ya da diğer değişkenlere göre farklılık gösterebilir.

bozdag-kayak-merkezi-yeme-icme-fiyatlari

Bozdağ Kayak Merkezine Nasıl Gidilir?

Bozdağ Kayak Merkezine nasıl gidilir, sorusu yine merkez hakkında en çok merak edilen konuların başında geliyor. Özellikle İstanbul ve Ankara gibi merkezi şehirlerden bölgeye ulaşmak isteyenler için farklı alternatifler bulunuyor. Havayolu ya da karayolu ile Bozdağ’a ulaşmak mümkün olduğu gibi demiryolu tercihinde bulunarak Bozdağ’a ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bozdağ Kayak Merkezine nasıl gidilir, merak edenler için havayolu ile;

  • Öncelikli olarak İzmir Adnan Menderes Havalimanına geçiş yapılmalıdır.
  • Adnan Menderes Havalimanı üzerinden İzmir’in Ödemiş ilçesine yapılan toplu taşıma seferleri kullanılmalıdır.
  • Ödemiş ilçesinde Bozdağ Kayak Merkezine ulaşmak için şehir içi toplu ulaşım araçları tercih edilerek destinasyona ulaşılabilir.

Bozdağ Kayak Merkezine ulaşım konusunda demiryolu ağlarını kullanmak isteyenlerin güzergahı ise şu şekildedir:

  • Eskişehir, Balıkesir ya da Ankara tren garlarından “Mavi Tren” veya “Ege Ekspresi” trenlerine rezervasyon yapılmalıdır.
  • Her iki trenin de son durağı olan “Basmane Garı” mevkiinde inilmeli ve buradan toplu taşıma araçları kullanılmalıdır.
  • Basmane Garı ve Ödemiş arasındaki 111 kilometrelik mesafe raylı sistemler ya da diğer toplu taşıma araçlarıyla kat edilmeli ve ilçe merkezinden Bozdağ Kayak Merkezine ulaşım sağlanmalıdır.

Bozdağ Kayak Merkezine nasıl gidilir, merak edenler için bir diğer alternatifte şehirler arası otobüs seferleridir. Şehirler arası otobüs seferi ile Bozdağ Kayak Merkezine ziyarette bulunmak isteyenlerin:

  • Öncelikli olarak Bornova’da konumlandırılan İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne ya da doğrudan Ödemiş Otogarı’na ulaşmaları gerekir.
  • Ödemiş Otogarı ile Bozdağ Kayak Merkezi arasında düzenlenen toplu taşıma seferleriyle merkeze ulaşım sağlanabilir.
  • İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali üzerinden ziyarette bulunacakların ise doğrudan Ödemiş seferi yapan toplu taşıma araçlarını kullanması mümkündür.

Tüm bu ulaşım alternatiflerinin yanı sıra Bozdağ Kayak Merkezine özel araçlarınızla da kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

bozdag-kayak-merkezi-pist-uzunluklari

Bozdağ Kayak Merkezine Araba İle Ulaşım

Bozdağ Kayak Merkezine araba ile ulaşım sağlamak isteyenlerin İzmir üzerinden Ödemiş ilçesine giriş yapabilecekleri iki farklı alternatif bulunur. Öncelikli destinasyonun İzmir olması halinde Kemalpaşa ya da Torbalı mevkilerinden Bozdağ Kayak Merkezine ulaşmanız oldukça kısa ve kolay olacaktır.

Ankara’dan Bozdağ Kayak Merkezine ziyarette bulunmak için;

  • Öncelikli olarak Ankara’dan D565 karayolu kullanılarak çıkış yapılmalıdır.
  • D300 otoyolu boyunca devam edilmelidir.
  • İzmir merkeze ulaşıldığında Torbalı veya Kemalpaşa’dan destinasyona ulaşılabilir.

İstanbul’dan Bozdağ Kayak Merkezine ziyarette bulunmak için;

  • E-5 otoyolu takip edilerek Kocaeli-Ankara mevkii boyunca devam edilmelidir.
  • O-4 otoyoluna geçiş yapılarak İzmir Mevkii boyunca kesintisiz yolculuk sürdürülmelidir.
  • İzmir şehir merkezine ulaşılmasıyla Torbalı ya da Kemalpaşa üzerinden Bozdağ Kayak Merkezine ulaşabilirsiniz.

Bozdağ Kayak Merkezine araba ile ulaşım kapsamında güney bölgelerinden Bozdağ’a giriş yapılması planlanıyorsa Aydın üzerinden destinasyona ulaşım sağlayabilirsiniz.

bozdag-kayak-merkezi-teleferik-fiyatlari-2021-2022

Bozdağ Kayak Merkezine Havayolu İle Ulaşım

Bozdağ Kayak Merkezine havayolu ile ulaşım kapsamında tercih edilebilecek tek seçenek, İzmir Adnan Menderes Havalimanıdır. Her mevsim yurt içi ve yurt dışı seferlere açık olan Adnan Menderes Havalimanı üzerinden Bozdağ Kayak Merkezine düzenli olarak gerçekleştirilen topla taşıma seferlerini kullanabilirsiniz.

Bozdağ Kayak Merkezine Minibüs Otobüs İle Ulaşım

Bozdağ Kayak Merkezine minibüs otobüs ile ulaşım son derece kolaydır. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından farklı lokasyonlardan düzenlenen seferlerle hizmet veren; 72, 691, 32, 30, 171, 470 ve 484 numaralı otobüsleri merkeze ulaşmak için kullanabilirsiniz. Söz konusu seferlerin her biri için güzergahınız, kat edilmesi gereken mesafe ve süre farklılık gösterecektir.

Bozdağ Kayak Merkezi Otel Transferi ve Taksi Ücretleri 2024

Bozdağ Kayak Merkezi otel transferi ve taksi ücretleri başlangıç noktasına göre farklılık gösterir. Bozdağ Kayak Merkezine taksiyle;

  • Adanan Menderes Havalimanı üzerinden ulaşmak isteyenlerin 140 kilometrelik yolu kat etmeleri gerekir. Bu güzergah için ödenmesi gereken tahmini taksi ücreti 900 TL’dir.
  • Ödemiş Otogarı üzerinden Bozdağ Kayak Merkezine ulaşmak için yaklaşık olarak 35 kilometrelik yolun tamamlanması gerekir. Bu güzergahı tercih etmeniz halinde ödemeniz gereken tahmini taksi ücreti 435 TL’dir.

Bozdağ Kayak Merkezi otel transferi seçeneğini kullanmak isteyenlerin ise konaklama yapacakların tesisin sağladığı olanaklara göre fiyat teklifi almaları gerekir.

izmir-bozdag-kayak-merkezi-giris-fiyatlari

Bozdağ Kayak Merkezine Teleferik İle Ulaşım

Bozdağ Kayak Merkezine teleferik ile ulaşım olanakları bulunur. Bozdağ etekleri boyunca uzanan teleferik sistemlerini kullanarak bölgede konumlandırılan seyir tepelerine ulaşım sağlayabilirsiniz. Eşsiz doğa manzarasının tadını yaşarken merkez içerisinde yer alan kafeterya ya da restoranlarda sıcak kahvenizi yudumlayabilir veya eşsiz lezzetleri keşfedebilirsiniz.

Bozdağ Kayak Merkezi Günübirlik Ne Kadar Tutar?

Bozdağ Kayak Merkezine günübirlik ziyaretlerde bulunmanız da mümkündür. Özel araçlarla merkeze ziyarette bulunabilme alternatifinin yanı sıra merkeze çeşitli acenteler tarafından yapılan günübirlik tur gezilerini de kullanabilirsiniz. Özel olarak yapılan ziyaretlerde maliyeti kendi bütçenize göre ayarlayabilirsiniz.

Günübirlik ziyaretlerin acenteler ile çok daha düşük maliyetlerle tamamlanması mümkündür. Bozdağ Kayak Merkezi günübirlik ne kadar tutar, merak ediyorsanız acenteler ile ikramlı ve yemekli paketler 150 TL’den başlamaktadır. Bu ziyaretler İzmir merkezli kalkışlar için geçerlidir ve diğer şehirlerden yapılacak günübirlik ziyaretlerde fiyat yol masraflarının da eklenmesiyle birlikte önemli ölçüde artar.

Bozdağ Kayak Merkezi Yemek Fiyatları 2024

Bozdağ Kayak Merkezi yemek fiyatları bakımından da ziyaretçilerine son derece cömert seçenekler sunar. Hemen her bütçeden ziyaretçinin beyaz örtü eşliğinde sıra dışı doğa manzarasını seyrederken düşük maliyetlerle yemek yemesi mümkündür. Sucuk ekmek, köfte ekmek ya da döner gibi yemek alternatifleri en düşük maliyetli yemekler olacaktır.

Bozdağ Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri 2024

Bozdağ Kayak Merkezi açılış kapanış saatleri 2024 sezonunda 09:00-17:00 olarak belirlenmiştir. Söz konusu saatler esnek olmakla birlikte çok nadiren hava muhalefeti ya da iklim koşullarının yol açtığı olumsuzluklar nedeniyle açılış kapanış saatlerinde farklılıklar gözlemlenebilir.

bozdag-kayak-merkezi-giris-fiyatlari

Bozdağ Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları

Bozdağ Kayak Merkezi teleferik uzunlukları açısından orta standartlarda bir merkezdir. Özellikle kayak deneyimi orta düzeyde olanlar için merkezin pist uzunlukları ve kayak deneyimi konusunda vadettiği imkanlar oldukça elverişlidir. En zirve noktadan kayak deneyimi yaşamak isteyenlere merkez içerisinde 3 farklı mekanik tesis hizmet verir. Bu tesislerin uzunlukları farklıdır.

Bozdağ Kayak Merkezi teleferik uzunlukları şu şekildedir:

  • 1200 metre iniş, 650 metre çıkış; 900 metre iniş, 450 metre çıkış olmak üzere 2 adet teleski
  • 1549 metre uzunluğunda toplamda 1.000 kişi kapasiteli 1 adet telesiyej

Bu 3 mekanik tesis kış sezonu boyunca tatilcilerin eşsiz kayak deneyimi yaşayabilmeleri adına kesintisiz olarak hizmet sağlar.

Bozdağ Kayak Merkezi Pist Uzunlukları

Bozdağ Kayak Merkezi pistleri, uluslararası kayak spor müsabakaları yapmak için son derece uygun niteliktedir. Ayrıca uzman ve deneyimsiz kayak sporcuları için merkez içerisinde yer alan 3 adet kayak pisti oldukça yeterlidir.

Bozdağ Kayak Merkezinin 1 numaralı pisti özellikle kayak deneyimini yüksek seviyelerde yaşamak isteyenler için uygundur. Bozdağ Kayak Merkezi pist uzunlukları kapsamında bu pistin toplam uzunluğu 3.000 metredir.

Bozdağ Kayak Merkezi Kayak ve Snowboard Eğitim Fiyatları 2024

Daha önce hiç kayak deneyimi yaşamayanlar için Bozdağ Kayak Merkezinde özel eğitmenler aracılığıyla profesyonel kayak eğitimi verilmektedir. Bozdağ Kayak Merkezi kayak eğitimi fiyatları ders sürelerine ve her bir gruptaki katılımcı sayısına göre farklılık gösterir. Yaklaşık olarak 1150-2200 TL’den başlayan fiyatlarla profesyonel kayakçı olabilmek için ilk adımızı atabilirsiniz.

Bozdağ Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları

Bozdağ Kayak Merkezine yapmış olduğunuz ziyaretlerde gerçek bir kayak deneyimi yaşamak adına ekipman kiralama olanaklarından faydalanmanız mümkündür. Bozdağ Kayak Merkezi kayak ekipmanı kiralama fiyatları:

  • Kayak Takımı: 310-380 TL
  • Snowboard Takımı: 360-400 TL
  • Kan Pantolonu – Kar Montu – Bot: 160-180 TL
  • Kask – Kar Gözlüğü: 140 TL
  • Kızak – Kızak Ayakkabısı: 160 TL

Şeklindedir. Arzu etmeniz durumunda Bozdağ Kayak Merkezi kayak ekipmanı kiralama hizmetlerinden kolaylıkla faydalanabilirsiniz.

bozdag-kayak-merkezi-konaklama-fiyatlari

Bozdağ Kayak Merkezi Telesiyej Fiyatları

Bozdağ Kayak Merkezi telesiyej fiyatları, ülkemizde yer alan diğer kayak merkezlerine oranla son derece düşük miktarlardadır. Ege’nin kış tatili için en gözde mekanı olan Bozdağ’da kayak deneyimi yaşarken mekanik tesislerden faydalanabilirsiniz. Çıkış sayılarına göre 80 TL’den başlayan biletlerle telesiyejleri kullanmanız mümkündür. Gün boyun sınırsız çıkış hakkı elde etmek için ise 280 TL ödeme yaparak sınırsız bilet satın alabilir ve gün boyu kayak deneyiminin keyfini sürebilirsiniz.

Bozdağ’da Nerede Kalınır?

Bozdağ’da nerede kalınır, merak edenler için Ödemiş ilçesinin bu şirin beldesinde farklı konaklama alternatifleri olduğu belirtilmelidir. Tesis içerisinde konaklamak isteyenler için tek bir seçenek bulunurken merkeze en az 1 km mesafede her standarttan hizmet talebine cevap verebilecek oteller bulunmaktadır.

Bozdağ Kayak Merkezi konaklama imkanları arasında farklı konseptlerde ve standartlarda hizmet veren tesisler yer alıyor. Özellikle Ödemiş ilçesine doğru uzanan mevkii boyunca konumlandırılan tesisleri tercih edebilirsiniz. Bu tesisler merkeze ortalama olarak 8 kilometre ile 10 kilometre arasında uzaklıktadır.

İzmir Bozdağ Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları 2024

İzmir Bozdağ Kayak Merkezi konaklama otel fiyatları da talep ettiğiniz hizmet standartlarına göre farklılık gösteriyor. Merkez içerisinde yer alan konaklama tesisinden faydalanmak için 1400-1600 TL aralığında gecelik ödeme yapmanız gerekiyor. Söz konusu fiyatlar sezon başlamadan önceki güncellenmemiş fiyatlar olduğundan kesin bilgiler için tesisle iletişime geçilmesi önerilir.

Ayrıca İzmir Bozdağ Kayak Merkezi konaklama otel fiyatları kapsamında merkezden biraz uzak noktaya konumlandırılan tesislerde çok daha düşük maliyetle konaklama yapabilirsiniz. Bölgede yer alan pansiyonlar geceliği 1120-2250 TL aralığında hizmet vermektedir. Pansiyon alternatifini de değerlendirebilirsiniz.

bozdag-kayak-merkezi-teleski-fiyatlari

Bozdağ Kayak Merkezine Ne zaman Gidilir?

Bozdağ Kayak Merkeziyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri de Bozdağ Kayak Merkezine ne zaman gidilir, sorusudur. Hemen her mevsimde ziyaret  edebileceğiniz Bozdağ’ın kış turizmi olanaklarından faydalanmak istiyorsanız sezonun açıldığı aralık ayı ile nisan ayları arasında ziyarette bulunmanız önerilir.

Bozdağ Kayak Merkezi 2024 Sezonu Ne Zaman Açılıyor?

Bozdağ Kayak Merkezi 2024 sezonu ne zaman açılıyor, merak edenler için ise sezonun herhangi aralık ayında başladığı belirtilmelidir. Her yıl önemli bir hava muhalefete yaşanmaması ya da iklim koşullarında ciddi engeller ortaya çıkmaması halinde aralık ayında merkez ziyaretlerine açılmaktadır.

Bozdağ Kayak Merkezinde Neler Var?

Bozdağ Kayak Merkezi, eşsiz bir tabiatın tam ortasına konumlandırılmıştır. Merkez içerisinde biden fazla seyir balkonu bulunuyor olması, sıra dışı manzarayı yakından gözlemlemenizi sağlayacaktır. Ayrıca doğa yürüyüşleri, kayak sporları, yarışlar, çeşitli aktiviteler ve benzeri her türden eğlencenin Bozdağ Kayak Merkezinde bulunduğu belirtilmelidir. Tüm bunlara ek olarak bölgede bulunan kaplıca ya da sıcak su kaynaklarını da Bozdağ gezinizde listenize ekleyebilirsiniz.

Bozdağ kayak Kerkezi SkiPass Ücretleri 2024

Bozdağ Kayak Merkezi skipass ücretleri yeni sezon için 280 TL olarak belirlenmiştir. Tüm gün mekanik tesislerden faydalanmak isteyenlerin skipass satın alarak kesintisiz kayak deneyimi yaşamaları mümkündür.

bozdag-kayak-merkezi-fiyatlari

İzmir Bozdağ Kayak Merkezi Telefon Numarası

İzmir Bozdağ Kayak Merkezi telefon numarası (0232) 545 21 47 Bu telefon numarası üzerinden merkezde görevlendirilen yetkililer ile iletişime geçebilir ve detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bozdağ Kayak Merkezi Canlı Kamera İzleme

Kış sezonunun açılmasıyla birlikte Bozdağ Kayak Merkezi canlı kamera izleme olanakları da ziyaretçilere ve ziyaretçi adaylarına sunulur. Arzu etmeniz durumunda merkezin resmi web adresi üzerinden tesis içerisindeki son durumu dikkatle inceleyebilir ya da pistler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bozdağ Kayak Merkezi Canlı Kamera İzleme

Bozdağ Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Bozdağ Kayak Merkezi kar kalınlığı mevsim şartlarına ve döneme göre farklılık gösteriyor olmakla birlikte minimum 80 cm civarındadır. Bozdağ’daki kar kalınlığı 120 cm yüksekliğe kadar yoğun kar yağışının olduğu dönemlerde çıkar.


Diğer Kayak Merkezleri İnceleme Yazılarımız

Aşağıdaki makalelerimizde Türkiye’deki En İyi kayak merkezleri ile ilgili tüm detayları bulabileceksiniz. Kayak merkezleri giriş ücretleri otel fiyatları ulaşım fiyatları günübirlik ne kadara mal olacağını, Teleferik Fiyatlarını hatta Kar kalınlıklarına kadar Tüm detaylara ulaşabilirsiniz. İstediğiniz makaleye tıklayarak inceleyebilirsiniz.