Sarıkamış Kayak Merkezi Fiyatları 2024 (Giriş ,Otel , Kayak Takımı Kiralama Ücretleri)

Sarıkamış Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024, Sarıkamış Kayak Merkezi Nerede? ,Sarıkamış Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Sarıkamış Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Sarıkamış Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Sarıkamış Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Sarıkamış Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Sarıkamış Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Sarıkamış Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Sarıkamış Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Kars Sarıkamış Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Sarıkamış Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Sarıkamış Kayak Merkezi Giriş Ücretleri 2024

Sarıkamış Kayak Merkezi, Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yer almakta ve kış turizmi için önemli alanlardan bir tanesi olarak ön plana çıkmaktadır. Sarıkamış merkeze 4 km uzaklıkta bulunan kayak merkezi, Türkiye’de bir tek Sarıkamış’ta görülen kristal kar yapısıyla ilgileri üzerine çekmektedir. “Türkiye’nin Insburg’u” olarak adlandırılan Sarıkamış Kayak Merkezi, muhteşem kış tatili deneyimi için tercih sebebi olmaktadır.

Sarıkamış Kayak Merkezinin oldukça nitelikli pistleri, genel olarak 2200-2900 metre yükseklikte bulunur. Sarıkamış Kayak Merkezi rakım kapsamında 2200-2900 arasındaki değerlerin ön plana çıktığı görülmektedir. Denizden oldukça yüksek olan merkez, ziyaretçilere muhteşem bir manzara sunuyor. Amatör ve profesyonel kayakçılar, manzara eşliğinde kayak yaparak kar tatilinin tadını çıkarabilmektedir.

Kayak merkezinin hem kar kalitesi hem de doğal güzelliği ile ön plana çıkması, özellikle İstanbul’dan pek çok kişinin kayak merkezini ziyaret etmesini sağlıyor. Bu kapsamda İstanbul-Sarıkamış Kayak Merkezi arası kaç km sorusunun cevabı, oldukça merak edilmektedir. İstanbul ile Kars arasındaki toplam mesafe yaklaşık 1400 km’dir. Özel araçla E80 üzerinden 16 saat 19 dakikada kayak merkezine ulaşım sağlanabilir.

Sarıkamış Kayak Merkezine nasıl gidilir sorusu kapsamında genel olarak üç farklı yöntem bulunduğu biliniyor. Bu yöntemler; hava yolu, demir yolu ve kara yoludur. Uçak ile Kars Havalimanı ya da Erzurum Havalimanına gidilebilmektedir. Havalimanından taksi ya da araç kiralama yöntemiyle kayak merkezine ulaşım sağlanabilir.

Sarıkamış Havalimanına araba ile ulaşım noktasında ise özel araç kullanılabilir. Kayak merkezine yakın yerlerden gidecek kişiler genellikle kolaylık sağladığı için araba ile ulaşımı tercih etmektedir. Arabanın yanı sıra Doğu Ekspresi kullanarak trenle de Kars’a, oradan da kayak merkezine gidilebilir. Bir diğer seçenek de otobüs ile Kars’a ulaşım sağlayarak şehir merkezinden farklı vasıtalar aracılığı ile kayak merkezine gitmektir.

Sarıkamış Kayak Merkezine giderek muhteşem bir tatil deneyimi yaşamak isteyen kişiler, Sarıkamış’ta nerede kalınır sorusu üzerinden araştırmalarını gerçekleştiriyor. Sarıkamış’ta ziyaretçilerin konaklama ihtiyaçlarını karşılayacak oldukça fazla tesis bulunur. İlçede otel, pansiyon, apart otel ve belediye belgeli 6 farklı tesis yer alıyor. Bu tesislerden herhangi biri için önceden rezervasyon yapılabilmektedir.

Bu Konu ile ilgili Google Aramalarında En Çok Arananlar İse; Sarıkamış Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024 , Sarıkamış Kayak Merkezi Nerede? ,Sarıkamış Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Sarıkamış Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Sarıkamış Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Sarıkamış Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Sarıkamış Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Sarıkamış Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Sarıkamış Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Sarıkamış Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Kars Sarıkamış Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Sarıkamış Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

sarikamis-kayak-merkezi-giris-fiyatlari

Kars ilinin Sarıkamış ilçesinde yer alan Çamurlu dağ eteklerinde bulunan Sarıkamış Kayak Merkezi, nitelikli pistleri ve sosyal tesisleri ile ziyaretçilere incelikli bir kış tatili deneyimi sunuyor. Merkez, kış turizmi bağlamında ocak-nisan ayları arasında ziyaretçilere hizmet vermektedir. Aralık ve nisan ayları arasında tesise gidilebilir, muhteşem kar manzarası eşliğinde tatil yapılabilir.

Sarıkamış Kayak Merkezi Nerede?

Kar kalitesinden ve sahip olduğu manzarasından dolayı hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çeken kayak merkezi, Kars ili sınırları içerisinde bulunan Sarıkamış ilçesinde yer alıyor. Sarıkamış Kayak Merkezi nerede sorusu kapsamında merkezin, Çamurlu dağ eteklerinde bulunduğu cevabı verilebilmektedir.

Sarıkamış Kayak Merkezi Hangi Dağda?

Sarıkamış Kayak Merkezi, Sarıkamış ilçesindeki Çamurlu dağda yer alır. Çamlarla çevrili olan kayak merkezi, ziyaretçilerin konforlu bir şekilde kayak yapmasını sağlıyor. Çamların bulunması, merkezde rüzgar şiddetini azaltmakta ve daha sakin bir ortamda kayak yapılmasını mümkün kılmaktadır. Sarıkamış ilçesinin doğusunda Ağbaba, batısında Süphan Dağı, güneydoğusunda Cıbıltepe yer alıyor.

Sarıkamış Kayak Merkezi Rakım

Sarıkamış Kayak Merkezinde bulunan pistler, denizden oldukça yüksekte konuşlanmıştır. Sarıkamış Kayak Merkezi rakım kapsamında pistlerin 2200-2900 aralığında olduğu söylenebilir. Denizden yüksekte yer alan kayak merkezi, ziyaretçilere muhteşem bir manzara sunuyor. Manzara eşliğinde akşam yemeğiniz yiyebilir, kayak yapabilir ya da çayınızı yudumlayabilirsiniz.

İstanbul – Sarıkamış Kayak Merkezi Arası Kaç Km?

İstanbul’da yaşayan pek çok kişi hem yaz hem de kış tatillerini İstanbul’dan uzakta geçirmek ister. Şehrin gürültüsünün strese neden olması, bu duruma neden olan etkenlerin başında gelmektedir. Kış tatilini Sarıkamış Kayak Merkezinde geçirmek isteyen kişiler, İstanbul-Sarıkamış Kayak Merkezi arası kaç km sorusunun cevabını oldukça merak ediyor.

İstanbul ile Kars arasında yaklaşık 1400 km’lik bir mesafe bulunuyor. Kars şehir merkezi ile kayak merkezi arasındaki mesafe de 55,7 km’dir. İstanbul’dan Kars’ta bulunan kayak merkezi olarak bilinen Sarıkamış Kayak Merkezine gitmek isteyen kişiler, hava yolu ya da kara yolunu seçebilmektedir.

sarikamis-kayak-merkezi-pist-uzunluklari

Sarıkamış Kayak Merkezine Nasıl Gidilir?

Sarıkamış Kayak Merkezine nasıl gidilir merak edenler için farklı yöntemler bulunuyor. Kara yolu üzerinden gitmek için Kars’a otobüs ile ulaşım sağlanmalı ya da özel araçlarla doğrudan kayak merkezine gidilmeli. Ne yazık ki kayak merkezine doğrudan otobüs seferleri bulunmadığı için kara yolu üzerinden gideceklerin özel araç dışında birkaç vesayet kullanması gerekiyor.

Sarıkamış Kayak Merkezine gitmek isteyenler hava yolunu da tercih edebilir. Erzurum Havalimanı ya da Kars Havalimanı üzerinden otel transferi ya da taksi ile kayak merkezine gidilebilir. Bir diğer seçenek de demir yolu olarak biliniyor. Doğu Ekspresi ile muhteşem bir yolculuk deneyimi yaşanabilir, Kars şehir merkezinden kayak merkezine ulaşım sağlanabilir.

Sarıkamış Kayak Merkezine Araba İle Ulaşım

İstanbul üzerinden Sarıkamış Kayak Merkezine araba ile ulaşım için ortalama 14 saatlik bir yolculuk yapılması gerekiyor. Özel araçları ile kayak merkezine gidecek kişilerin E80 kara yolu üzerinden gitmesi avantajlı olacaktır.

Bunun yanı sıra D100 ve D260 kara yolu da tercih edilebilir. İstanbul’dan E80 kara yolu üzerinden gidecek kişilerin sırasıyla Kuzey Marmara Otoyolu / 0-7, Anadolu Otoyolu 0-4 / E-80 ve Erzurum Kars Yolu / E69 üzerinden kayak merkezine ulaşım sağlaması gerekiyor.

Sarıkamış Kayak Merkezine Havayolu İle Ulaşım

Sarıkamış Kayak Merkezine havayolu ile ulaşım, birçok ziyaretçi tarafından tercih edilen seçenekler arasında yer alıyor. Uçak ile İstanbul’dan Kars’a yolculuk 2 saat sürüyor. Bunun yanı sıra Ankara ile Kars arası uçakla 1,5 saat. Kars Havalimanını tercih eden kişiler, havalimanından toplu taşıma, taksi ya da özel tur aracı ile kayak merkezine ulaşım sağlayabilir.

Erzurum Havalimanından ise yine taksi, özel tur aracı ile kayak merkezine gidilebilir. Hava yolunda seçeneklerin fazla olması, birçok kişinin bu yöntem ile Sarıkamış Kayak Merkezine ulaşım sağlamasını olanaklı hale getiriyor.

Sarıkamış Kayak Merkezine Minibüs Otobüs İle Ulaşım

Sarıkamış Kayak Merkezine minibüs otobüs ile ulaşım tercih eden kişiler için farklı seçenekler bulunuyor. Özellikle yakın illerden kayak merkezine gidecek olan kişiler, otobüs firmalarının Kars seferlerini takip ediyor. Kars merkeze otobüs ile ulaşım sağlandıktan sonra çok kısa sürede kayak merkezine gidilebilmekte.

Sarıkamış Kayak Merkezi Otel Transferi ve Taksi Ücretleri

Sarıkamış Kayak Merkezine Kars merkezden gidecek kişiler otel transferi ya da taksi seçeneklerini tercih edebilir. Kars şehir merkezi ile kayak merkezi arasındaki mesafe yaklaşık 55 km. Taksi ile ulaşım sağlayacak kişilerin bu mesafe için yaklaşık 880 TL ödemesi gerekiyor. Kars Havalimanı ile kayak merkezi arası uzaklık da 56 km olduğu için havalimanından kayak merkezine gitmek için 870-1280 TL ödeme yapılması gerekiyor.

Sarıkamış Kayak Merkezi otel transferi ve taksi ücretleri noktasında Erzurum Havalimanından kayak merkezine otel transferi için 900-1500 TL arası bir ödeme yapılması gerekiyor. Kars Havalimanından ise 700-750 TL’lik bir ödeme ile kayak merkezine ulaşım sağlanabilir.

Sarıkamış Kayak Merkezine Teleferik İle Ulaşım

Sarıkamış Kayak Merkezine teleferik ile ulaşım, teleferiğin bir türü olan telesiyej ile sağlanıyor. Kayak merkezinde ziyaretçileri alt noktadan üst noktaya taşıyacak 4 farklı telesiyej hattı bulunuyor. Bu telesiyej hatları ise şu şekilde sıralanabilir:

  1. Oteller Bölgesi Telesiyej (M-5)
  2. Etap Telesiyej (M-3)
  3. Etap Telesiyej (M-2)
  4. Etap Telesiyej (M-1)

sarikamis-kayak-merkezi-teleferik-fiyatlari-2021-2022

Sarıkamış Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024

Sarıkamış Kayak Merkezi içerisinde 4 farklı telesiyej hattı bulunuyor. Teleferiğin bir türü olan telesiyej, ziyaretçileri alt noktalardan üst noktalara taşıyarak kayak merkezi içerisinde ulaşım kolaylıkla sağlanmasını mümkün kılıyor. Sarıkamış Kayak Merkezine teleferik fiyatları 2024 kapsamında tek çıkış ya da günlük çıkışlar için farklı ücretler ödenmesi gerekiyor.

Sarıkamış Kayak Merkezi Günübirlik Ne Kadar Tutar?

Kayak Merkezine günübirlik gitmek isteyenler, Sarıkamış Kayak Merkezi Günübirlik ne kadar tutar sorusunun cevabını merak ediyor. Kayak ekipmanları kiralama ve telesiyej fiyatları eklendiğinde günübirlik bireysel turlar için yaklaşık 800 TL’lik bir ödeme yapılması gerekiyor. Fakat ulaşım türüne göre bu fiyatlarda artış olacağını söylemek mümkün.

Sarıkamış Kayak Merkezi Yemek Fiyatları

Kayak Merkezi içerisinde Karanlık Dere Kafe ve Orta Kafe olmak üzere 2 kafe hizmet sunmaktadır. Sarıkamış Kayak Merkezi yemek fiyatları kapsamında oteller ve kafelerde fiyat farklılıkları olabilmekte. Genellikle sucuk-ekmek gibi kolay ve aperatif yiyeceklerin tüketildiği biliniyor. Sucuk-ekmek menüsü için genellikle 150-260 TL’lik bir ödeme yapılması gerekiyor. Bunun yanı sıra kafelerde ana yemeklerin yanı sıra çorba gibi ara sıcaklar da bulunuyor.

Sarıkamış Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri 2024

Sarıkamış Kayak Merkezi açılış kapanış saatleri 2024 kapsamında kayak merkezinin sürekli açık olduğunu söylemek mümkün. Bu nedenle ziyaretçiler, diledikleri kadar manzaranın tadını çıkarabilmekte ve keyifli bir şekilde vakit geçirme şansı elde edebilmekte.

sarikamis-kayak-merkezi-konaklama-fiyatlari

Sarıkamış Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları

Sarıkamış Kayak Merkezinde bulunan telesiyej hatlarının uzunlukları genel olarak şu şekilde sıralanabilir:

  1. Oteller Bölgesi Telesiyej (M-5): 692 metre
  2. Etap Telesiyej (M-3): 1450 metre
  3. Etap Telesiyej (M-2): 1850
  4. Etap Telesiyej (M-1): 1650 metre

Sarıkamış Kayak Mekrezi teleferik uzunlukları yukarıdaki sıralandığı gibidir.

Sarıkamış Kayak Merkezi Pist Uzunlukları

Sarıkamış Kayak Merkezinde muhteşem bir kış tatili deneyimi yaşamak isteyenler, Sarıkamış Kayak Merkezi pist uzunlukları konusunda detaylı bir araştırma yapıyor. Kayak Merkezindeki toplam pist uzunluğu 25 km’dir. Pistlerin 2 etaplı olduğu bilinmekte olup hem acemi hem de profesyonel kayakçılar bu pistlerde kayak yapabilir.

Zirveden 1. Etaba kadar 5 pist bulunuyor. Bunun yanı sıra 1. Etaptan aşağıya kadar da 2 pist yer alıyor. Ayrıca 2 adet pist, zirveden Karanlık Dereye kadar inmektedir. Bu alanda toplamda 200 metrelik snowboard pisti bulunuyor.

Sarıkamış Kayak Merkezi Kayak ve Snowboard Eğitim Fiyatları 2024

Sarıkamış Kayak Merkezinde kayak yapacak kişilerin bir kısmı, kayak ve snowboard eğitim fiyatlarını merak ediyor. Sarıkamış Kayak Merkezi kayak ve snowboard eğitim fiyatları 2024 değişiklik gösterebilmektedir. Kişiler, Kars merkezde çeşitli eğitim kurumlarından diledikleri eğitimleri alabilir.

sarikamis-kayak-merkezi-kayak-ekipmani-kiralama-fiyatlari

Sarıkamış Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları

Sarıkamış Kayak Merkezi Kayak ekipmanı kiralama fiyatları yaklaşık olarak şu şekildedir:

  • Kayak takımı: 285 TL
  • Kayak kıyafeti: 250 TL
  • Kayak kıyafeti ve kayak takımı: 210 TL
  • Snowboard kiralama: 280 TL

Ziyaretçiler, belirlenen ücretler dahilinde kayak takımı ve kıyafetlerini kiralayarak muhteşem bir manzara eşliğinde kayak yapmanın keyfini çıkarabilir.

Sarıkamış Kayak Merkezi Telesiyej Fiyatları

Sarıkamış Kayak Merkezinde 4 adet telesiyej bulunmaktadır. Bu telesiyejler yardımıyla kayak merkezi içerisinde ulaşım sorunsuz bir şekilde sağlanır. Sarıkamış Kayak Merkezi telesiyej fiyatları ise genel olarak aşağıdaki gibi sıralanabilir:

  • Günlük Sınırsız Kartlar: Hafta içi (kişi başı) 270 TL, hafta sonu 290 TL
  • Çıkışlı Kartlar (Kayaklı-Kayaksız): Tek çıkış 115 TL, 10 Çıkış 280 TL, 30 Çıkış 340 TL, 50 Çıkış 450 TL, 100 Çıkış 600 TL.
  • Gece Kayağı: (8.30-19.00) Tam gün sınırsız (gündüz ve gece): 290 TL

Kayak Merkezine gidecek kişiler yukarıdaki gibi sıralanabilen tarifeler üzerinden biletlerini alabilir. Böylelikle pistler arasında sorunsuz bir şekilde yolculuk yapılabilmekte ve manzaranın tadına varılabilmektedir.

Sarıkamış Kayak Merkezinde Nerede Kalınır?

Sarıkamış’ta konaklamak isteyenler için pek çok farklı seçenek bulunuyor. Bu bağlamda 1 adet 5 yıldızlı, 1 adet 4 yıldızlı, 6 adet 3 yıldızlı, 1 adet 2 yıldızlı, 3 adet pansiyon, 4 adet apart otel ve Belediye Belgesine sahip 6 adet tesis bulunuyor. Ziyaretçiler, aşağıdaki gibi sıralanabilen konaklama seçeneklerinden herhangi birini tercih edebilir:

  • Kayı Snow Otel
  • Sarıkamış Aras Otel
  • Habitat Otel Sarıkamış
  • Sarıkamış Kayı Resort Otel

Kars Sarıkamış Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları

Kars Sarıkamış Kayak Merkezi konaklama otel fiyatları ve otellerin rezervasyon numaraları şu şekildedir:

Kayı Snow Otel: Gecelik fiyatı yaklaşık 2000-3200 TL arasında değişmektedir. Rezervasyon numarası: (0474) 413 60 00

Sarıkamış Aras Otel: Bir kişi gecelik fiyatı yaklaşık 1100-2200 TL arasında değişiklik göstermektedir. Rezervasyon numarası: (0474) 413 80 80

Habitat Otel Sarıkamış: Gecelik fiyatı 2800-3000 TL arasında değişmektedir. Rezervasyon numarası: (0474) 413 60 80

Sarıkamış Kayı Resort Otel: Gecelik fiyat için otelin aranması gerekmektedir. Rezervasyon numarası: (0474) 413 61 00

sarikamis-kayak-merkezi-yeme-icme-fiyatlari

Sarıkamış Kayak Merkezine Ne zaman Gidilir?

Muhteşem bir kış tatili yapmak ve yeni bir iş dönemine stresten arınmış bir şekilde başlamak isteyen kişiler Sarıkamış Kayak Merkezine ne zaman gidilir sorusunu sormaktadır. Aralık-nisan arasında açık bulunan kayak merkezine ocak-nisan arasında gidilebilmektedir. Bu zaman aralıklarında kar istenilen seviyede ve yapıda olmaktadır.

Sarıkamış Kayak Merkezi 2024 Sezonu Ne Zaman Açılıyor?

Kayak merkezlerinin açılacakları tarihler aşağı yukarı belli olsa da bölgede beklenen meteorolojik olaylar, kayak merkezlerinin ne zaman açılacaklarını etkilemektedir. Kış tatilini bir kayak merkezinde yapmayı planlayanlar Sarıkamış Kayak Merkezi 2024 sezonu ne zaman açılıyor sorusunun cevabını oldukça fazla merak ediyor.

Kayak merkezine aralık ayında karlar düşmeye başladığı için aralıktan itibaren kayak merkezi açılmaktadır. Bununla birlikte muhteşem bir kar tatili isteyenler için ideal aralık ocak-nisan arasıdır. Bu tarihler arasında yağan kar hem kayak için mükemmel bir seviyededir hem de ziyaretçiler, muhteşem bir manzara ile karşılaşır.

sarikamis-kayak-merkezi-otel-konaklama-fiyatlari

Sarıkamış Kayak Merkezinde Neler Var?

Sarıkamış Kayak Merkezinde neler var merak edenler için 2 adet kafenin bulunduğunu söylemek mümkündür. Ziyaretçiler bu alanlarda kahvaltılarını yapabilir, öğlen ve akşam yemeği yiyebilir. Bunun yanı sıra soğuk havada sıcacık çay ve kahvelerini içerek manzaranın tadını çıkarabilir. Ayrıca kayak merkezi içerisinde otel ve pansiyonlar da bulunuyor. Sarıkamış’ta konaklama noktasında merkez içerisinde yer alan konaklama seçeneklerinden herhangi biri tercih edilebilir.

Öte yandan mekanik tesisler kapsamında 4 adet telesiyej hattı bulunuyor. Pistler arasındaki ulaşımı sağlayan bu telesiyejler, göz alıcı bir manzara izlemek isteyenlerin dikkatini çekiyor. Ayrıca Kayak Merkezinde bulunan ve toplam uzunlukları 25 km’yi bulan pistler hem amatör hem de profesyonel kayakçıların kayak yapmasını sağlıyor.

Sarıkamış Kayak Merkezi SkiPass Ücretleri

Sarıkamış Kayak Merkezi SkiPass ücretleri kapsamında ziyaretçiler belirli ücretler üzerinden telesiyej kullanabilmektedir. Bu bağlamda çıkışlı kartlar kullanılabilir. Tek çıkış 110 TL, 120 Çıkış 160 TL, 20 çıkış 220 TL’dir. Günlük sınırsız kartlar da satın alınabilmektedir. Buna göre hafta içi kişi başı 250 TL, hafta sonu ise 270 TL’lik bir ödeme yapılması gerekiyor. Gece kayağı yapmak isteyen kişiler gece ve gündüz olmak üzere tam gün için 280 TL’lik bir ödeme yapabilmektedir.

sarikamis-kayak-merkezi-nerede-kalinir

Kars Sarıkamış Kayak Merkezi Telefon Numarası

Sarıkamış Kayak Merkezine gidecek kişiler, Kars Sarıkamış Kayak Merkezi telefon numarası 0474 223 21 36 üzerinden bilgi alabilmektedir.

Sarıkamış Kayak Merkezi Canlı Kamera İzleme

Sarıkamış Kayak Merkezi canlı kamera izleme özelliği ile 7/24 Kayak Merkezi izlenebilmektedir. Muhteşem manzaranın keyfini uzaktan da olsa çıkarmak isteyen kişiler, bu özelliği kullanabilmektedir.

Sarıkamış Kayak Merkezi Canlı Kamera İzleme

Sarıkamış Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Sarıkamış Kayak Merkezine bir yılda ortalama olarak 57 gün kar yağmaktadır. Yağan kar yaklaşık 114 gün boyunca yerde kalır. Sarıkamış Kayak Merkezi kar kalınlığı 1,5 metreye kadar ulaşabilmektedir.

Sarıkamış Kayak Merkezine giderek gündelik hayatın stresinden uzaklaşabilir, muhteşem bir kış tatilinin keyfini yaşayabilirsiniz. Uzun süreli konaklamalar için konaklama seçeneklerinden herhangi birini tercih edebilirsiniz.


Diğer Kayak Merkezleri İnceleme Yazılarımız

Aşağıdaki makalelerimizde Türkiye’deki En İyi kayak merkezleri ile ilgili tüm detayları bulabileceksiniz. Kayak merkezleri giriş ücretleri otel fiyatları ulaşım fiyatları günübirlik ne kadara mal olacağını, Teleferik Fiyatlarını hatta Kar kalınlıklarına kadar Tüm detaylara ulaşabilirsiniz. İstediğiniz makaleye tıklayarak inceleyebilirsiniz.